Egészség

2011. márc. 7.

A rák lelki oka, jelentése



Minden egyes ember testében, élnek rákos sejtek. Örökös készenlétben állnak és várnak, hogy mikor jön el az ő aktív idejük. Ha kiegyensúlyozott a szervezetünk, erős az immun-, és nyirokrendszerünk nem tudnak hatékony, romboló munkába kezdeni. Azonban ha kibillenünk lelki békénkből, gyengül egészségünk, kevés lesz ellenálló képességünk, megindítják a támadást, a védelmi rendszer legyengül. Elhatalmasodik a betegség, kialakulhat a rák.
Furcsa gondolkodásmódunkkal, a világról elképzelt hamis állításokkal ronthatunk helyzetünkön. Sok ilyen romboló gondolat lehetséges, melyhez életmódunk is hozzájárul:
A meg nem emésztett múltbeli sérelmek, örökletes hajlam. Önsajnálat, önmagamat nem kímélem, sem fizikailag-sem lelkileg. Állandó stressz helyzetben való élés, dohány-drog, kábítószer stb.
Magány, elkeseredés, gyűlölet, tartós szomorúság, Mértéktelen, rossz táplálkozás, kevés mozgás-és folyadékfogyasztás. Amikor egyáltalán nem foglalkozunk tudatosan a betegségeink üzenetével, elhanyagoljuk a szervezetünk bajait. Állandóan mások dolgával akarunk foglalkozni a sajátunk helyett. Környezeti ártalmak, mérgező anyagok tartósítószer-színezék stb. nagy dózisban kerül a szervezetbe vagy valamilyen ártó sugárzás. Földsugárzás káros hatásainak tartós fennállása.


Összefoglalva: Hibás gondolkodás-mód, görcsös ragaszkodás saját eszméinkhez úgy, hogy nem keressük meg a kiváltó okokat, tehát a szeretetet tévesen értelmezzük. Minden felmerülő problémát személyes nagy tragédiaként élünk meg. Ezáltal meggyengül az életerő, szétesik az egész valónk. Küzdünk elfojtott, ki nem mondott dédelgetett érzelmeinkkel. Úgy érezzük mindenki elhagyott.
Belső elszigeteltségbe menekülünk. Nagymértékben elhatalmasodik rajtunk a negatív erők burjánzása. Pedig a betegség elfogadásával, őszinte megismeréssel, hibáink kijavításával, a hitünkkel, szívünkből az egység állapotára vágyva nagyon jó gyógyulási eredményeket érhetünk el.
Természetesen Isten kegyelmét elfogadva és nem figyelmen kívül hagyva. A szív a lélek temploma, ezért sosem lesz rákos, mindig a teljesség tudatállapotában van.
Emlőrák lelki jelentése, hogy hogyan tudjuk saját nőiségünket megélni, az anya szerepünket
betölteni. A túlzott aggódás, gondoskodás, bábáskodás, ha önmagunkat elhanyagoljuk.
Tüdőrák nőknél-férfiaknál egyaránt a halál félelem, a bánat, gyász állapotát tükrözi a betegség
kialakulásában.
Gondunkkal-bajunkkal ne maradjunk egyedül, engedjük meg, hogy segítsenek rajtunk. Elsősorban fogadjuk el alázattal a kialakult helyzetet, s ha megértettük a lélek üzenetét, változtassunk a gondolkodásunkon és a cselekedeteinken. Újra találjuk meg az élet apró örömeit úgy a tudatos táplálkozásban, kapcsolatainkban, vagy a természet szépségében, mindenhatóságában.
Szervezetünk intelligens és a végtelen univerzális, a szeretetenergia élteti. Mindig tudja mire van a legjobban szükségünk, ezért figyelmeztet különböző tünetekkel, betegségekkel. Felszólít, hogy
ideje helyre állítani életünkben a békét, a harmóniát, az egységet. Az egónkat félretéve kövessük a lelkiismeret szavát békével.

Felhasznált irodalom: Kurt Tepperwein - Mit árul el a betegséged
összeállította: Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése